A HL Display bemutatja új, merész arculatát

Press release

A HL Display – mint a food és nonfood kiskereskedelmi szektor és a brendek in-store kommunikációs és merchandising eszközeinek vezető nemzetközi beszállítója –  egy modern és meghatározó új arculattal rukkolt elő, hogy megerősítse piacvezető pozícióját globális szinten.

A vállalt új arculata a HL Display életében egy új korszak kezdete, mely a piaci trendekhez és vevői elvárásokhoz való igazodást jeleníti meg az új termékek folyamatos kutatásán és fejlesztésén keresztül. Ez példázza a HL Display több mint 60 éves fejlődését onnantól, hogy Harry Lundvall megalapította a céget, amelyből egy élvonalbeli, technológiailag haladó, piacvezető vállalat fejlődött.

Håkan Eriksson, a HL Display marketing és üzletfejlesztési vezetője, így nyilatkozik: “A HL Display több mint öt évtizede építi hírnevét világszerte mint jól megtervezett, minőségi termékek gyártója. A kezdetekben az ársíngyártás úttörőjének számítottunk, az 1990-es években az Optimal+ termékekkel forradalmasítottuk a merchandising eszközök piacát, napjainkban pedig az Ad’Pulse digitális kijelző portfoliónkat dobtuk piacra. Az elmúlt 60 évben a HL Display folyamatosan kereste az utat a jövő felé, és most büszkén jelentjük be új, dinamikus arculatunkat, mely ennek az útnak a folytatását jelzi.”

“Ez az új arculat képviseli eddigi eredményeinket, ugyanakkor előreviszi az üzletet egy izgalmas és innovatív jövő felé. Rendkívül fontos, hogy brendünk lépést tartson a tervező és fejlesztő csapatunk kreativitásával, akik továbbra is szélesítik az in-store merchandising határait. Az innováció cégünk egyik alapértéke, ez áll újrabrendingelési döntésünk hátterében.”

– Vége –

Lábjegyzet a szerkesztőknek:

A HL Display a food és nonfood kiskereskedelmi szektor és a brendek in-store kommunikációs és merchandising eszközeinek és megoldásainak vezető nemzetközi beszállítója.

A HL Display egy nemzetközi vállalat, mely 47 piacon van jelen Nyugat- és Kelet-Európában, a Közel-Keleten és Ázsiában. Ebből 35 piacon saját leányvállalatot működtetnek, míg a többi 12 piacon választott disztribútorokkal dolgoznak.

A HL Display-t 1954-ben alapították. 2012-ben kb. 180 millió eurós forgalmat bonyolítottak le és 1100 embert foglalkoztatnak.

A vállalatot 1993-ban jegyezték be a stockholmi értéktőzsdén. A fő tulajdonos Ratos általi átvételt követően 2010. szeptember 17-én listázták ki a tőzsdéről.

Media representatives?

You will find our contact information through the link below.

Go to Press contacts →

Annual and interim reports are published at the Group level.
Please visit our corporate web site.