Ömlesztett áruk értékesítése a Stockmann-nál

Stockmanns Finland Gravity Bins_1.jpg

A Stockmann vállalatot 1862-ben alapították és kiskereskedelmi láncként jegyzik Finnországban. Körülbelül 45 000 részvényese és több mint 16 000 alkalmazottja van. 2010-ben 1822 millió eurós forgalmat bonyolított le.

A Stockmann Helsinkiben található üzletében mindig megtalálhatók a legfrissebb újdonságok, egzotikus ételek és igazi finomságok. Az áruházat 2010 augusztusában nyitották újra, miután befejezték az áruház felújítását és az élelmiszer osztály bővítését.

Mivel mindig nyitottak voltak az újdonságokra, a felújításkor is valami igazán újat szerettek volna alkotni: egy teljesen új kávé-és tearészleget hoztak létre a HL Display 3eBin rendszerének segítségével. Már a bevezetéskor sikeres volt a kezdeményezés, alig győzték utántölteni és beszerezni a beszállítóktól a kívánt kávé- és teamennyiséget. Ugyanebben az évben bővítették a bioélelmiszer kínálatukat, amihez a HL Dispay készített egyedi displayt, amit most már „Müzli bár”-nak hívnak.

Itt olvashatja el a teljes esettanulmányt →

Media representatives?

You will find our contact information through the link below.

Go to Press contacts →

Annual and interim reports are published at the Group level.
Please visit our corporate web site.